Horeca

Van al het gedans en ontdekken krijg je natuurlijk trek en dorst! Op het terrein vind je allerlei lekkere (streek)gerechten bij de gezellige foodtrucks. Geniet van mooie wijnen van Van Dort en biertjes van brouwerij Hommeles uit Houten.

Koffie Leute
De Koffie Leute BrauBus van de Utrechtse koffiebar Brauhaus is een koffiehuiskamer op wielen. Behalve dat hij de beste filterkoffies en cappuccino’s uitstoot, voorziet
hij ook in je dagelijkse Super Mario behoefte, een slechte grap, een zoete lekkernij of juist een oppeppend dansje!

Rammenas
Onder het motto ‘Vet vegetarisch en niet vies van gezond!’ verklaren de heren van Rammenas zich vogelvrij en serveren op eigenzinnige wijze heerlijke huisgemaakte vegaburgers en andere maaltijdsnacks.

Hieper de Pieper
De naam zegt het al: eten bij Hieper de Pieper is een feestje. (H)eerlijke verse patat, met of zonder home made stoofvlees. Dat moet je proeven! Alle producten die zij serveren zijn biologisch, tot aan de vorkjes en servetten toe. Het Volkswagen busje is zelfvoorzienend door de zonnepanelen en accu’s.

De IJsmannetjes
De IJsmannetjes serveren heerlijke ijsjes vanuit nostalgische ijscofietsen. Het ijs met het merk N’Icecream, is meermaals bekroond.

Deksels Lekker
Maatschappelijke betrokkenheid en ontwikkeling staan centraal bij Deksels Lekker. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen de kans te werken en te leren binnen het Houtense catering- en leerwerkbedrijf. Tijdens Loeren bij de Boeren serveren ze zelfgemaakte gekruide worstjes en deksels lekkere aardappel-, couscous-
en Griekse salade. Alles wordt (h)eerlijk bereid met lokale producten.

Terug naar artiesten overzicht